Джон Иснър спечели първи Мастърс в своята кариера един месец

...
Джон Иснър спечели първи Мастърс в своята кариера един месец
Коментари Харесай

Джон Иснър след триумфа в Маями: Това е най-хубавият момент в кариерата ми

Джон Иснър завоюва първи " Мастърс " в своята кариера един месец преди да навърши 33 години. Американецът победи в Маями при последното осъществяване на шампионата в " Крандън Парк ".

 Джон Иснър завоюва Miami Open 2018
Джон Иснър завоюва Miami Open 2018

Американецът се наложи на финала против Александър Зверев

Досега колосът от Тампа имаше загуба от Роджър Федерер на Индиън Уелс 2012, от Рафаел Надал В Синсинати преди 5 години о от Анди Мъри през 2016 година в Париж.

" Да печеля по сходен метод пред сходна аудитория, с тази атмосфера, просто не можеш да изживееш два пъти такива моменти. Беше безусловно необикновено ", показа щастливият Иснър след триумфа си.

" Този шампионат има толкоз доста история. Всички най-хубави играчи са идвали тук през годините. За мен и Саша, да споделим корта в последния мач тук е необикновено. Никога не съм си представял, че ще изпитам това чувство, като се има поради метода по който играех, преди да дойда в Маями. Това сигурно е най-хубавият миг в кариерата ми ", приключи майсторът на сервиси.

 Всички резултати от мъжкия Miami Open 2018
Всички резултати от мъжкия Miami Open 2018

Турнирът е вторият огромен от мартенската серия в Съединени американски щати

" Днес изпуснах повече удари, в сравнение с през целия шампионат. Играх зле от главната линия. Но не е елементарно против Джон, тъй като постоянно изпитваш напрежение, че в случай че бъдеш продънен, няма да се върнеш в сета. Може би това е фактор, само че аз направих прекалено много неточности, колкото не позволих за цяла седмица. Но той игра ужасно ", отговори изгубилия финала в Маями Александър Зверев, който преследваше трети " Мастърс " в границите на 12 месеца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР