Джон Иснър се представя доста колебливо от началото на сезона,

...
Джон Иснър се представя доста колебливо от началото на сезона,
Коментари Харесай

Иснър отстрани защитаващия шампион и ще си оспорва титлата в Хюстън с Опелка!

Джон Иснър се показва много нерешително от началото на сезона, само че през тази седмица на клей конкуренцията в Хюстън, където е първенец 2013г., демонстрира едно друго лице, като доближи полуфиналите и му предстоеше да се изправи против Кристиан Гарин. Гигантът претърпя цялостна трансформация по време на днешната среща, съумя да нагоди играта си по противника, сервира чудесно за следващ път и закономерно се поздрави с успеха след 4:6 6:3 6:4. В конфликт за купата на Иснър му следва да срещне Райли Опелка в един много невероятен край за алената настилка.

Началото на срещата не предложи нищо вдъхновяващо, откакто двамата ловко използваха началния удар, с цел да си отварят корта, търсейки бърз процес на събитията. Първи спад позволи колосът, което мигновено бе усетено от страна на Гарин, който стартира да вкарва по-голяма експанзия в своите удари и справедливо проби, с цел да може броени минути по-късно да запише откриващия сет на сметката си.

Иснър изглеждаше изцяло видоизменен на ретур през втората част, като позитивите не закъсняваха и локалният представител осъществя пробив след близо 10 минутен гейм. 208-сантиметровият тенисист одобри отбранителна позиция на корта, като показва цялостния капацитет на началния си удар в своите подавания и наложи своето движение, с цел да изпрати мача в решителната му фаза, изравнявайки резултата в обособените елементи.

Третият сет се разви по подобен метод заради нови грешки за чилиеца на личен сервис, което даде предпоставки на американеца за брейк, той почисти играта си от неточности и изцяло справедливо поведе в резултата с основен пробив задатък. В оставащите мигове представянето на Иснър се осланяше само на сервиса му, откакто и физическото му положение не бе мечтаното, само че окуражаван от бурните овации на своите сънародници по трибуните постави завършек на дуела с ас, с цел да откри място във финала, където победи през 2013г., печелейки единствената си купа върху алената настилка.

It`s an all-American final in Houston
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР