Джон е инструктор по гмуркане, но в съдбовния ден силна

...
Джон е инструктор по гмуркане, но в съдбовния ден силна
Коментари Харесай

Уникален случай! Старец 4 дни бедства само с пояс в открито море без храна и вода, но оцеля

Джон е инструктор по гмуркане, само че в съдбовния ден мощна вълна преобърнала лодката му до крайбрежията на остров Тиоман. Преди да успее да разбере какво се случва, съдът му тръгнал към дъното. Всичко, което Джон съумял да вземе със себе си, били раница и избавителен пояс, оповестява Oddity Central.
 Фото © Фейсбук / John Low
Първоначално гмуркачът решил да плува самичък до брега, само че колкото и да се опитвал, мощното течение го прибирало назад в откритото море. До вечерта Джон към този момент не виждал брега. В този миг той изпаднал в суматоха. През идващите четири дни той бил изцяло самичък, без храна и питейна вода.
 Фото © Фейсбук / John Low

Оцелелият признава, че му е било доста мъчно да осъзнае, че е напълно самичък. При това обстановката станала толкоз сериозна, че той почнал да беседва с неодушевените предмети. Впрочем, във физически проект също му е било много мъчно. Палещото слънце оставяло по кожата му мощни изгаряния, които го болели с всеки досег на облеклата му. Тогава Джон решил да се съблече, само че по този начин пък станал още по уязвим за слънчевите лъчи.

"За да спра изгарянията, си потапях лицето във водата. Но тъй като към този момент целия бях в изгаряния, го усещах по този начин, като че ли 1000 игли ми пробождат кожата. Затова трябваше да предпочитам - или болката от слънцето, или във водата ", споделя за неволите си Джон Лоу.

 Фото © Фейсбук / John Low

Джон бил избавен с помощта на щастлива случайност. Покрай него минал транспортен съд, който го съумял да го избави. Мъжът обаче занапред трябвало да се бори с инфектиране на белите дробове, бъбречна непълнота поради обезводняването, както и със мощните изгаряния по цялото си тяло.
В момента той напълно се е възстановил.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР