Джон Джоунс вярва, че ще може да победи Франсис Нгану

...
Джон Джоунс вярва, че ще може да победи Франсис Нгану
Коментари Харесай

Джон Джоунс вярва, че ще победи Франсис Нгану

Джон Джоунс има вяра, че ще може да победи Франсис Нгану в дебютната си борба при тежките. Преди няколко дни " Bones " се надъха за борба с рисковия камерунец, откакто почитателите започнаха да приказват за борба сред двамата. Джоунс е безапелационен, че не се опасява от тежките удари на Нгану и към този момент е подготвен със тактиката за багра.

Шампионът в лека-тежка категория счита, че на земята ще има преимущество и очевидно ще залага на срутване, като също ще се пази от мощните удари на " The Predator ". Ето какво показа Джоунс за борбата с Нгану, която има вяра, че ще завоюва:

" Това не е борба, която желая, само че в случай че се появи късмет, то тогава ще е голяма за всички. Той е заплашителен пич, само че тъкмо поради това ще приема. В борба с Франсис без подозрение ще би трябвало да внимавам за тези тежки удари. Ще би трябвало да пренеса играта на земя, където имам вяра, че ще имам преимущество. Давид против Голиат модерната версия. Всеки войник в UFC има мощ, само че никой не е успявал да ми вкара чист удар. Ще печеля тази борба с Нгану. "



mma.bg

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР