Джон Джоунс може да предизвика Франсис Нгану за титлата в

...
Джон Джоунс може да предизвика Франсис Нгану за титлата в
Коментари Харесай

Гласят Джон Джоунс срещу Франсис Нгану през март

Джон Джоунс може да провокира Франсис Нгану за купата в тежка категория през първата половина на 2023 година, твърди MMA Junkie,

Освен това към момента непотвърдените клюки сочат, че Къртис Блейдс ще служи като проект Б, ако някой от двамата бойци се контузи.

До концепцията за организирането на този дуел се е стигнало, откакто UFC не съумя да реализира договорка със Стипе Миочич. Говореше се, че Джоунс ще се завърне против Миочич през декември, само че дуелът в последна сметка по този начин и не се реализира.

Сега Джоунс наподобява подготвен да се изправи против Нгану на 5 март в Лас Вегас, в случай че всичко върви по проект. Джоунс се отхвърли от купата си в полутежката категория преди повече от година и от този момент възнамерява да премине в тежка категория.

“Няма различен като Джон в тежка категория, сподели неговият треньор Брандън Гибсън пред Submission Radio. - Никой не е толкоз динамичен, толкоз бърз, толкоз талантлив във всички дисциплини като Джон. И коефициентът му на просветеност е отвън всевъзможни ранглисти. Не желая да кажа, че другите момчета не са умни и брилянтни бойци, само че коефициентът на просветеност на Джон Джоунс и разбирането му на играта са разнообразни от всеки различен в света. Сетете се за бойците, които се качват в една теглова категория нагоре - те постоянно наддават на размер, маса и мощ. Вижте Конър Макгрегър. Джон Джоунс обаче е качил доста повече килограми от всеки различен. Така че той удря извънредно мощно и извънредно тъкмо, технично и бързо.

Тренирал съм с доста невероятни състезатели в тежка категория. Подготвял съм Андрей Арловски и Алистър Овърийм, Франк Мир и Травис Браун, само че Джон Джоунс е по-силен, избухлив, изобретателен и динамичен от всички тях. Така че нямам самообладание да видя по какъв начин Джон прави похода си в тежка категория. Ще бъде нещо в действителност, в действителност особено и аз съм горделив да бъда част от това. “

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР