Джон Дийтън, адвокат, подкрепящ XRP, сподели мнението си за делото

...
Джон Дийтън, адвокат, подкрепящ XRP, сподели мнението си за делото
Коментари Харесай

Адвокат прогнозира загуба за SEC в делото срещу Ripple

Джон Дийтън, юрист, подкрепящ XRP, показа мнението си за делото сред Ripple Labs и Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC).

В изявление за Fox Business Дийтън съобщи, че, в случай че в околните дни или седмици се стигне до кратко правосъдно решение по делото.

Той счита, че делото няма да приключи добре за SEC, като сподели:

SEC подаде желае против Ripple Labs през декември 2020 година, като твърди, че компанията е продавала XRP като нерегистрирана скъпа книга в продължение на години. Ripple отхвърли обвиняванията и се бори с делото в съда.




Във вторник арбитър Анализа Торес издаде решение от 57 страници по молбите на SEC и Ripple за изключване на експертни показания от съкратеното правосъдно решение. Решението е разнопосочно като някои елементи са на страната на Ripple, а други – на SEC.

Главният юрист на Ripple, Стюарт Алдероти, разяснява решението:

Дийтън взе участие интензивно в правосъдното дело и е подал „ amicus brief “ от името на поддръжниците на XRP в съпротива на настояването на SEC за кратко решение. Мненията му по делото се наблюдават от близко както от вложителите, по този начин и от XRP запалянковците.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР