Джон Дилерманд е главният герой в нов детски анимационен сериал,

...
Джон Дилерманд е главният герой в нов детски анимационен сериал,
Коментари Харесай

Анимация за мъж с огромен пенис възмути датчаните СНИМКИ 18+

Джон Дилерманд е основният воин в нов детски анимационен сериал, предаван по датската социална телевизия DR. Сериалът би трябвало да забавлява деца на възраст към 9 години, само че срещна сериозна опозиция от някои родители, защото основният воин е мъж с голям пенис.

Достойнството на Джон Дилерманд е към два пъти по-дълго от тялото му и индивидът го употребява, с цел да извършва разнообразни ежедневни задания.

Снимка: Screenshot / YouTube
Планирано е сериалът да има най-малко 20 епизода, като 13 към този момент са налични онлайн. Някои родители и датски политици обаче считат, че основателите му са отишли прекомерно надалеч в желанието си да разсмеят дребните.

Снимка: Screenshot / YouTube
Крайнодесният датски политик Мортен Месершмит счита, че сериалът би трябвало да се спре: „ Не мисля, че това децата да гледат гениталиите на възрастен мъж, би трябвало да се трансформира в нещо обикновено “, написа той във „ Facebook “. „ Това ли би трябвало да демонстрира една социална телевизия? “


Снимка: Screenshot / YouTube
Детската психоложка Магрет Хансен обаче не намира нищо неприятно в сериала: "Малките деца обичат да са голи и да изследват телата си “, споделя тя. „ Те си играят на лекар, оглеждат се и обичаш „ неприятни “ думички, като dillermand. Когато ги кажат откровено се забавляват. И навръх тези деца приказва „ Джон Дилерманд “. Филмчето ще ги накара да се смеят, само че и да научат нещо. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР