Джон Болтън, бившият съветник на Белия дом по въпросите на

...
Джон Болтън, бившият съветник на Белия дом по въпросите на
Коментари Харесай

Болтън няма да гласува за Тръмп на изборите през ноември

Джон Болтън, някогашният консултант на Белия дом по въпросите на националната сигурност, съобщи, че няма да гласоподава за Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати през ноември и че се надява Тръмп да не бъде втори мандат президент, написа английският в. " Гардиън ", представен от Българска телеграфна агенция.

В изявление за телевизия Ей Би Си нюз, в което показа новата си книга, съдържаща разкрития за работата му в Белия дом, Болтън посочи, че когато е почнал работа като консултант по националната сигурност, е считал, че " доста от историите (за Тръмп) са изопачени. Излезе обаче, че не е по този начин ", сподели Болтън.

" Не мисля, че той би трябвало да е президент. Той не е кадърен за този пост. Не мисля, че той разполага с компетентността, нужна за тази работа. Не мисля, че той е закостенял републиканец. Няма да гласоподавам за него през ноември. Определено няма да гласоподавам и за Джо Байдън ", акцентира Болтън в изявлението си за Ей Би Си нюз.

Вчера в. " Дейли телеграф " написа, че Болтън има желание да гласоподава за претендента на демократите Джо Байдън, като се базира на негово изявление, че на изборите през 2016 година е предпочел да гласоподава за Тръмп, вместо за Хилари Клинтън, само че че " откакто видях президента от близко, не мога да направя това още веднъж ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР