Джомони Зиглер беше арестуван в петък, след като се промъкна

...
Джомони Зиглер беше арестуван в петък, след като се промъкна
Коментари Харесай

Преследвач на Ким Кардашиян е арестуван близо до дома й

Джомони Зиглер беше задържан в петък, откакто се промъкна в затворения комплекс на 43-годишната Ким Кардашиян и се приближи много покрай дома й, казаха източници от правоприлагащите органи пред TMZ. В последна сметка той не стигнал до самия парцел на бизнес дамата, а бил точно до него.

Това било задоволително на защитата на звездата да повика полиция. Мъжът е арестуван за нарушение на ограничаваща заповед.

В края на януари риалити звездата Ким Кардашиян получи краткотрайна забрана срещу мъж, който идвал в дома й няколко пъти, наричал я своя „ жена “ и даже й подарил годежен пръстен.

За този месец е планувано чуване за разискване на опцията за даване на непрекъсната възбрана. Мъжът обаче не го дочакал.

Зиглер беше задържан с алтернатива за заплащане на гаранция от 20 000 $. Според изданието има подозрения, че той още веднъж може да извърши закононарушение, в случай че е на улицата.

Според Ким Кардашиян 28-годишният мъж има престъпно досие, което включва нелегално владеене на огнестрелни оръжия и закани.

Припомняме, през октомври предходната година, макар обстоятелството, че затвореният град Hidden Hills е добре охраняван, нарушител на име ДеАндре Уилямс влезе в персоналната територия на Ким Кардашиян и на практика се промъкна в къщата й.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР