Джолийн Диас и нейната дъщеря Мейлани Паркс подлудиха Инстаграм с

...
Джолийн Диас и нейната дъщеря Мейлани Паркс подлудиха Инстаграм с
Коментари Харесай

Майка и дъщеря си сменят гаджетата, приличат на сестри

Джолийн Диас и нейната щерка Мейлани Паркс подлудиха Инстаграм с метода, по който наподобяват и нещата, които вършат дружно. Майката е на 45, дъщерята на 22, само че наподобяват съвсем идентично!

Хората прекарват доста време в търсене на метод да запазят младостта си. Има обаче и такива, които наподобява въобще не са наранени от остаряването. Джолийн Диас – 45-годишна майка, която наподобява съвсем идентично със личната си щерка. 

Въпреки 23-годишната разлика във възрастта, тези калифорнийски девойки са привикнали да бъдат бъркани със сестри. Джолийн споделя, че щерка й няма нищо срещу да я съпоставят със личната й майка по възраст. Тя изяснява: " Докато пораствах, постоянно хората ми споделяха, че считат майка ми за моя сестра “. 

Младежкият тип на Джолийн от време на време й основава проблеми, пише Ladyzone.

Джолийн Диас е работила като гимназиален преподавател и се реалокира в Калифорния, когато е на 10. Жената е сама, откогато се разделя със брачна половинка си, който е татко на щерка й Мейлани.

Сега, като същинска звезда в Инстаграм, към нея непрекъснато има по-млади мъже, които демонстрират интерес към нея като жена. Тя твърди, че младежкият й тип е предиздвикал хората да рапортуват за профила й, тъй като го считат за подправен. Тя споделя: " Акаунтът ми беше заличен няколко пъти. Смешно е, че хората не мислят профила ми за същински “. 

НА ЛЮБОВНА СРЕЩА С... МАМА

Двете дами имат профили в разнообразни приложения за запознанства. Те често вървят на двойни срещи и даже обичат да утвърждават евентуалните сътрудници на другия.

" Когато и двете си уговаряме срещи с хора, постоянно вървим на боулинг, на кино, на походи, на плажа, с цел да бъдем дружно. Мейлани непрекъснато желае съвета ми по отношение на срещите. Харесва ми, че тя се доверява на препоръките, които й давам. Чувствам, че тя е добре уравновесена в запознанствата и се веселя, че опитът ми може да й помогне “, споделя 45-годишната майка.  

ИНТЕРНЕТ ЛЪЖЕ ЗА МЕН

 

Младата майка твърди, че интернет основава неверно усещане за нея.  Зашеметяващата брюнетка може да се похвали с повече от 600 000 почитатели в Инстаграм. Често с тях тя споделя ослепителните си селфита и снимки по бикини.

Младоликата дама желае всички да видят същинска персона зад фотосите, които разгласява. Джолийн споделя: " Бих могла да свържа Инстаграм с персоналния си облик, което евентуално ще помогне да потвърдя, че това в действителност съм аз, само че не го върша съзнателно. Смятам, че моите обществени медии не показват елементарния, земен човек, който в действителност съм ".

 

НА 45 Г., НО КЪДЕ Е ЛЮБОВТА?

Джолийн към момента търси същинската обич в живота си. Въпреки че дамата постоянно е забелязвана от по-млади момчета в обществените медии и приложения, тя желае да остави мъжете на хилядолетието за щерка си, тъй като сигурно на нея й подхождат повече.

" Възрастта не е спънка за мен, само че не желая да излизам с момче, което желае единствено да се позабавлява. Никога даже не бих си помислила да изляза с някой, който е толкоз млад, че да бъде другар на щерка ми “.

Джолийн декларира изрично, че има критерии, които би трябвало да покрива мъжът, на който би обърнала внимание: " Интерес провокират в мен амбициозни, стимулирани мъже. Такива, в които виждам позитивна вероятност и несъмнено, могат да поддържат връзка добре “.

Дуото майка-дъщеря няма да спре двойните срещи в скоро време – не и до момента в който не намерят своите половинки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР