Джок Полфрийман не се страхува да живее в София и

...
Джок Полфрийман не се страхува да живее в София и
Коментари Харесай

Полфрийман не се страхува да живее в София

Джок Полфрийман не се опасява да живее в София и да се разхожда по улиците на града, само че въпреки всичко счита, че би трябвало да взима защитни ограничения и не споделя къде ще живее, откакто бе освободен и от общежитието за мигранти в Бусманци във вторник вечерта.

В изявление за Нова телевизия той уточни, че би трябвало да взима защитни ограничения, а на въпрос от кого той отговори: " От такива, които направиха срамотата на мача оня ден. "

Полфрийман увери, че има желание да заплати всичко, което дължи по присъдата си - над милион лв.. Към момента той разполага със 7000 лева, спестени за пет години работа в пандиза. На въпрос дали има родственици, които биха му помогнали финансово да изплати кръъвнината, Полфрийман изясни, че отговорността е персонална и единствено той носи тази отговорност за своите действия. Идеята, че някой различен, близки или фамилията му ще заплащат за негови действия, австралиецът дефинира като болен нрав.

Джок Полфрийман съобщи, че съжалява за случилото се преди години, само че и добави, че присъединяване му не е било с концепцията да лишава живот, а да избавя живот.

В студиото на малкия екран Красимира Карабашева, другарка на Андрей Монов, разяснява късото изявление на Полфрийман като добре посъветван по какъв начин да се държи пред камерите. По думите й той едвам в този момент и за първи път за всичките тези години изрича страдание за постъпките си. Близките на Андрей Монов се надяват просто и единствено на правдивост и това присъдата да бъде изтърпяна в цялостен размер, изясни Карабашева и добави, че те не се интересуват от другите - вероятно политическите - използва на проблема с предварителното условно предупреждаване на австралиеца. Карабашева сложи акцент върху това, че това е присъда за закононарушение, което би могло да не е единствено с един погубен, а с две жертви, защото и второто момче е било ранено смъртоносно. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР