Джок Полфрийман има пасаван от Австралийското посолство в Атина. Това

...
Джок Полфрийман има пасаван от Австралийското посолство в Атина. Това
Коментари Харесай

Пастор твърди, че Джок Полфрийман вече има издаден пасаван

Джок Полфрийман има пасаван от Австралийското посолство в Атина. Това е краткотраен паспорт със период. Джок няма право да остане у нас. Той няма право да стъпва в България в идващите 5 години и това е съгласно присъдата.

Той седи у нас сега, само че не по негово предпочитание. Това показа пред Нова тв свещеник Иводор Ковачев, капеланът на Софийския централен затвор от 22 години.

Тревожно: Убиецът Джок Полфрийман може да избяга от България напълно скоро!

"Аз не мога да приказвам за присъдата, само че мога да кажа какво се е случвало с него през тези 12 години. Той работи от самото начало. Аз имам опит. Аз работя отвън пандиза с хора, които са убивали, има и човек с две убийства, има такива, занимавали се с наркотрафик. Тези хора са основали фамилии. При тях има смяна. Те живеят нов живот ", добави свещеник Иводор Ковачев.

Припомняме, че тричленка на Апелативния съд-София - с ръководител Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева, пусна на независимост австралиеца Джок Полфийман, наказан за убийството на студента Андрей Монов на 19 септември.

Ще вкарат ли отново килъра Джок в пандиза след скандалното му освобождение ОБЗОР

Това стана, откакто апелативните съдии разгледаха тъжба против решението на Софийския градски съд (СГС), с което е оставена без почитание молба за предварително условно освобождение на австралийския жител.

Австралиецът излежа 12 от наложените му 20 години затвор за убийството на студента Андрей Монов. Престъплението бе осъществено на пл. "Света Неделя " в столицата в нощта на 28 декември 2007 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР