Джогинг сутрин, още час блъскане с железа във фитнеса вечер,

...
Джогинг сутрин, още час блъскане с железа във фитнеса вечер,
Коментари Харесай

Край на мускулестите батки! Ето какви мъже са вече на мода

Джогинг заран, още час боричкане с железа във фитнеса вечер, никакви въглехидрати, а вместо бира – протеинови коктейли... На този тегав, отегчителен и изпълнен с битка за добре изразени коремни мускули живот беше извънредно време да се постави край! На мода към този момент са мъжете на междинна възраст с малко коремче, чийто финален фитнес е бил някъде през 90-те.

Мнозина ликуват. В целия свят мъжете на междинна възраст със постоянна фигура честват себе си. За техните тела, които в миналото евентуално са били добре тренирани и всеки мускул е изпъквал, само че с годините релефът е липсващ, а мускулите са станали пухкави, има нов термин: дадбод – dad body – или тяло на татенце.

Не е нужно да си татко, с цел да изглеждаш по този начин, както наподобяват в действителност множеството мъже на междинна възраст, които си имат задоволително задания и грижи, с цел да се концентрират ненужно в правенето на бицепси и трицепси. Е, в случай че въобще някой от тях в миналото е страдал заради неналичието им, то към този момент тъгата става непотребна. Фитнес животните са демоде.

За да не пораждат недоразумения – мъжете с дадбод не са с наднормено тегло. Не става дума за Шиши, маскиран като мутра. Те просто са мъже, поизлезли малко от форма. Като Леонардо ди Каприо, чиито фотоси преди време стреснаха мнозина – коремче и паласки, съвсем никакви мускули – идеалът на лятото. Не единствено Ди Каприо дава отговор на него. Едни от най-сексапилните холивудски красавци напълно се вписват в условията за дадбод.

Джон Хем, по-известен като Дон Дрейпър от „ Добри момчета “, е единствено една концепция по-трениран от Леонардо, само че по никакъв метод не нарушава идеалните ограничения. С дадбод са благословени също по този начин Винс Воън, Джейсън Сигъл Крисчън Бейл, Алек Болдуин, Адам Сандлър, Ръсел Кроу, Сет Роугън и изобщо всеки втори мъж, навършил 40.

И всички тези позакръглени пораснали момчета афишират насладата от новите идеали за хубост обществено. Сред най-честите лафове в обществените мрежи са „ подай нутелата! “, „ Още единствено каса бира и съм убавец! “.

Явно мъжете на 40+ са решили да гледат на нещата от радостната им страна!

Източник: mentrend.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР