Джоел и Аврам Глейзър казват, че са доволни“, че са

...
Джоел и Аврам Глейзър казват, че са доволни“, че са
Коментари Харесай

Глейзър говори, тъй като сделката на сър Джим Ратклиф за £1,3 милиарда ги вижда как отслабват контрола над Манчестър Юнайтед

Джоел и Аврам Глейзър споделят, че са „ удовлетворени “, че са продали 25 % от Манчестър Юнайтед на сър Джим Ратклиф в дълго чакана договорка за £1,3 милиарда.

Британският милиардер Ратклиф, създател и ръководител на нефтохимическата компания INEOS, също ще поеме контрола върху футболните интервенции на клуба и даде обещание да отключи същинския капацитет на Юнайтед. Йерархията на " Олд Трафорд " разгласи през ноември 2022 година, че клубът е под стратегически обзор, като Ратклиф, на 71 години, в последна сметка завоюва конкуренцията и се надява в последна сметка да приключи цялостно усвояване.

Тъй като те остават съизпълнителни ръководители и шефове на " Олд Трафорд ", братята Джоел и Аврам споделиха в изказване: " Радваме се, че постигнахме единодушие за тази договорка със сър Джим Ратклиф и INEOS.

" Като част от стратегическия обзор, който обявихме през ноември 2022 година, ние ангажирани да прегледат разнообразни други възможности, с цел да оказват помощ за подобряването на Манчестър Юнайтед, с акцент върху постиган...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР