Джоел Ембийд вкара 19 от своите 32 точки през второто

...
Джоел Ембийд вкара 19 от своите 32 точки през второто
Коментари Харесай

Джоел Ембийд изведе Филаделфия до победа над Милуоки

Джоел Ембийд вкара 19 от своите 32 точки през второто полувреме, с което оказа помощ на Филаделфия 76ърс да победи със 110:102 гостуващия Милуоки Бъкс в най-очаквания мач от програмата на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада тази нощ.

Роденият в Камерун баскетболист взе нещата в свои ръце след почивката, откакто по-малко от две минути преди нейното начало гардът на Сиксърс Тайрийс Макси обърна левия си гален и напусна игра. До този миг плеймейкърът на домакините имаше 24 точки, 4 битки и 5 асистенции. Останал без него, както и без други двама от титулярите си в лицето на Джеймс Хардън и Тобайъс Харис, които също са контузени, старши треньорът на домакините Док Ривърс се обърна към Ембийд и центърът не го разочарова.

Филаделфия стопи закъснение от 13 точки в края на първата четвърт и седем на почивката, с цел да се поздрави с третата си поредна и общо осма победа в 15 мача от началото на сезона.

Силно включване за спечелилите направиха и запасите Жорж Нианг, който вкара 17 точки, както и Шейк Милтън, който завърши с 15.

За Милуоки Янис Антетокунбо вкара 25 точки и овладя 14 битки, само че стреля отчайващите 26,7 % от наказателната линия (4/15), което коства и успеха на Милуоки. Боби Портис добави още 21 точки за " елените ", а с 15 приключи Брук Лопес. В игра за гостите не се появиха контузените Джру Холидей и Крис Мидълтън.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР