Джоел Ембийд е преминал медицински прегледи и лекарите са доволни

...
Джоел Ембийд е преминал медицински прегледи и лекарите са доволни
Коментари Харесай

Лекарите са доволни от прогреса на състоянието на Джоел Ембийд след операцията

Джоел Ембийд е минал медицински прегледи и лекарите " са удовлетворени от напредъка " на центъра на Филаделфия, който той е направил след интервенцията на менискуса на левия му крайник, сподели треньорът на отбора Ник Нърс в събота, представен от АП.

" Мисля, че постоянно има стадии, през които минават тези травми ", сподели Нърс преди мача на тима му против Шарлът.

" Всеки желае да знае какъв брой дълго ще бъде. Но не се дават точни периоди, тъй като всеки оздравява друго. Ще приемем каквото и да стане и ще го чакаме да се завърне, когато е подготвен ", сподели още той.

Запитан дали Ембийд може да се завърне в тима преди плейофите, той отговори: " Надявам се и съм убеден, че това може да стане ".

Ембийд претърпя интервенцията на 6 февруари, като по-късно дълго време нямаше здравно мнение по положението му. Самият състезател съобщи на 29 февруари, че има вяра, че може да се върне за плейофите, само че мълчанието от клуба бе притеснително.

Ембийд, който чества 30-ия си рожден ден в събота, пропусна 21 мача на тима след скъсването на менискуса против Голдън Стейт на 30 януари. През това време отборът на Филаделфия се свлече от трето място в Източната конференция до осма позиция, като в последните 21 мача има 8 победи и 13 загуби./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР