Джоди Лукоки открито обяви, че се надява да си тръгне

...
Джоди Лукоки открито обяви, че се надява да си тръгне
Коментари Харесай

Джоди Лукоки иска да си тръгне от Разград

Джоди Лукоки намерено разгласи, че се надява да си тръгне от Лудогорец това лято. Според него четири години в Разград са му задоволителни, постигнал е задачите си и желанието му е да откри ново предизвикателство.

" Желанието ми е да направя трансфер това лято. Искам да отида на по-високо равнище. Тук съм от четири години, играх в Шампионската лига с Лудогорец, играх в Лига Европа, станах първенец четири пъти. Да, време е за ново начинание, си мисля ", съобщи Лукоки пред холандското издание " WereldPod ".

" Има интерес от Турция, само че долавям за подобен и от Германия. Чакам да видя дали ще има нещо съответно и тогава ще преценям. Нямам желана дестинация, само че в случай че мога да играя в елита на Германия или Турция, ще е нещо в действителност ужасно.

Мисля, че желанието на всеки футболист е да играе или в Бундеслигата, или в Примера дивисион, или в Премиършип. Това, несъмнено, е фантазията пред мен, само че към този момент нямам желана съответна дестинация ", сподели още Лукоки в изявлението си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР