Джоди Фостър вече не е сред най-често спряганите имена в

...
Джоди Фостър вече не е сред най-често спряганите имена в
Коментари Харесай

Джоди Фостър уловена в редки кадри със своето семейство

Джоди Фостър към този момент не е измежду най-често спряганите имена в киното. Преди няколко години носителката на две награди Оскар разгласи, че се отдръпва от огромния екран, с цел да продължи филмовата си кариера главно зад камерата. И въпреки че въпреки всичко се появи в някои продукции напоследък, сякаш свикнахме да не виждаме постоянно известната от 90-те години актриса.

Още нови лица в четвърти сезон на " Истински детектив "

Фиона Шоу е едно от тях

А още по-рядко пък може да забележим Джоди в нейния персонален свят и фамилна среда. Звездата е много дискретна в това отношение и в случай че успеем да я зърнем с най-близките ѝ хора, то това е с помощта на някоя и друга направена от папараци фотография.

Именно в няколко инцидентни фрагмента бе уловена преди дни 60-годишната Фостър - до момента в който се разхождаше из улиците на Ню Йорк в компанията на 21-годишния си наследник Кит Бърнард. Към актрисата и най-малкото ѝ дете - което към този момент се извисява съвсем цяла глава над майка си - се причисли и Александра Хедисън, брачната половинка на Джоди от близо 10 години.

От фотосите се вижда по какъв начин тримата нехайно вървят из улиците на огромния град, облечени в спортни, ежедневни облекла и пиейки тонизиращи питиета.

Освен Кит, Джоди има и по-голям наследник Чарлз Бърнард Фостър (24 г.), който споделя с някогашната си партньорка Сидни. Двете дами се срещат на снимачната площадка на кино лентата от 1993 година " Съмърсби " и връзката им продължава до 2008 година След раздялата им Джоди продължава сантименталния си живот с Александра и даже през април, 2014 година двете подписват брак, написа Daily Mail.
 Джоди Фостър и фестивалът в Кан, на който ще получи премията почетна „ Златна палма “
Джоди Фостър и идната почетна премия

Ще бъде почетен посетител на един от най-големите кино фестивали

В ролята си на родител, Джоди нееднократно е казвала, че прави всичко допустимо да държи синовете си надалеч от светлините на прожекторите. Тя съобщи пред The Guardian, че знае за какъв брой " рискови " могат да бъдат те, изключително за деца на известни родители.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР