Джо Суош отдаде почит на съпругата си Стейси Соломон, след

...
Джо Суош отдаде почит на съпругата си Стейси Соломон, след
Коментари Харесай

Разплакващо послание на Джо Суош към Стейси Соломон след заслужена победа

Джо Суош отдаде респект на брачната половинка си Стейси Соломон, откакто тя завоюва премия на премиите на Кралското телевизионно общество тази седмица.

34-годишната участничка в Loose Women, която участва на церемонията с Джо в The Grosvenor Hotel в Лондон, взе гонга за най-хубаво известно фактическо шоу за нейното обичано предаване за промяна Sort Your Life Out. 42-годишният Джо беше горделив брачен партньор и се втурна в обществените мрежи, с цел да я похвали.

Бившият артист от EastEnders Джо, който споделя четиригодишния Рекс, двегодишната Роуз и едногодишната Бел със Стейси, разгласява кадър, на който той целува бузата на жена си на събитието. „ Гордея се с теб. Винаги “, написа той към сладката фотография и тагна жена си. На фотографията Стейси изглеждаше възхитена, до момента в който се усмихваше на камерата.

Предишната му история в Instagram го сподели по какъв начин държи роклята на жена си, с цел да я защищити от препъване, до момента в който вървеше нагоре по стълбите. Актьорът сподели: " Разбрах задачата за тази към този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР