Джо Суош казва, че е запазил мълчание в социалните медии

...
Джо Суош казва, че е запазил мълчание в социалните медии
Коментари Харесай

Джо Суош разкрива сърцераздирателна причина, поради която не е споделил публикация за Деня на бащата

Джо Суош споделя, че е запазил безмълвие в обществените медии на Деня на бащата, тъй като към момента е с разрушено сърце от гибелта на татко си.

Рики Суош умря, когато Джо беше единствено на 12 години, и макар че беше във форма и здрав, 39-годишният татко живееше с недиагностицирано сърдечно заболяване Синдром на неочаквана аритмична гибел. Младият Джо чу обезверените писъци на майка си за помощ една съботна заран и се втурна в спалнята на родителите си, с цел да разбере какво не е наред.

Баща му беше в безсъзнание, само че към момента дишаше и макар че беше в положение на суматоха, Джо съумя да се обади на 999 за кола за спешна помощ. Само два часа по-късно трябваше да заяви на Джо опустошителната вест, че Рики е умрял, оставяйки сина му с разрушено сърце.

Той реши да не разгласява в неделя, само че дружно с въртележка от фотоси на себе си, татко му и фамилията им, Джо написа през днешния ден: „ Някои хора попитаха за моя татко по време на Деня на бащата и за какво не го направих Изгубих татко си, когато бях на 12 години и вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР