Джо Суош изуми съпругата Стейси Соломон, след като разкри, че

...
Джо Суош изуми съпругата Стейси Соломон, след като разкри, че
Коментари Харесай

Джо Суош зашемети Стейси Соломон, когато разкри, че би искал да има „свободен пропуск“ с Холи Уилоуби

Джо Суош изуми брачната половинка Стейси Соломон, откакто разкри, че би желал да има „ свободен пропуск “ с Холи Уилоуби.

Стейси предложения Джо да отговори на въпроси и отговори на почитатели с нея в леглото, откакто той изстена по-рано денем, че тя спря да разгласява негови фотоси в емисията си в Instagram. Но телевизионният водещ Джо може да доживее да съжалява, защото сесията повдигна някои рисковани въпроси за двойката, която споделя шест деца.

Това идва, откакто един почитател попита: „ Ако можеше всеки да има по едно безвъзмезден пропуск с една звезда кой би бил? “ Джо помоли Стейси първо да отговори на въпроса, само че тя отхвърли, тъй че беше на Джо да разлее чашата.

Докато той размишляваше „ с кого би бил моят, дано си помисля, почтено казано, не знам “, по-късно той смая Стейси, като избухна: „ Холи Уилоуби. “ С израз на потрес на лицето си Стейси сподели: „ Какво? Какво? Шегуваш ли се? " Срамежливо изглеждащият Джо отговори: „ Ами не, постоянно съм щял да имам проблеми с този отговор....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР