Джо Паркър се оттегля от ролята си на директор по

...
Джо Паркър се оттегля от ролята си на директор по
Коментари Харесай

Паркър се оттегля като спортен директор на щата Колорадо, ще служи като специален съветник на училище

Джо Паркър се отдръпва от ролята си на шеф по лека атлетика на щата Колорадо след съвсем девет години, оповестиха от учебното заведение в понеделник.

Джон Уебър, ученик на щата Колорадо, ще поеме поста краткотраен състезателен шеф. Вебер служи като изпълнителен шеф на колектива за име, облик и сходство на Rams. Паркър ще стане специфичен консултант на президента на CSU Ейми Парсънс.

Нает през март 2015 година, Паркър подписа петгодишно удължение на 28 юли 2022 година, което се очакваше да го резервира в ролята на шеф по лека атлетика до края на 2027 година

По време на мандата си Паркър видя отварянето на нов стадион в кампуса през 2017 година и оглави 15-годишно съглашение за права за именуване на стойност 37,7 милиона $ през април 2018 година с Canvas Credit Union.

Той също по този начин извърши „ оценка на климата “ в баскетболната стратегия под управлението на някогашния треньор Лари Юстахи, което докара до отдръпването на Юстахи през февруари 2018 година Паркър притегли Нико Медвед, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР