Джо Манганиело ще бъде домакин на „Островът на сделка или без сделка“

...
Джо Манганиело се завръща на малкия екран. Звездата от Истинска
Коментари Харесай

Джо Манганиело се завръща на малкия екран.

Звездата от „Истинска кръв“ ще бъде домакин на „Островът на сделка или без сделка“, беше обявено в сряда.

Новата серия е „завъртане на класическата игра, в която 13 играчи се транспортират до частния остров на неуловимия банкер, за да се състезават за пари в едно сезонно, напълно потапящо състезание“, според съобщение за пресата.

„Поредицата ще комбинира вълнуващи предизвикателства, умопомрачителни дилеми“ с по-познатите аспекти на „Сделка или не“, продължава съобщението, докато състезателите се опитват да „победят банкера“.

Manganiello, известен със заглавия, включително франчайза „Magic Mike“, е перфектен за работата според Corie Henson, изпълнителен вицепрезидент за неподписано съдържание в NBCUniversal Entertainment.

„Ролята на домакин на „Сделка или не“ винаги се е изпълнявала от някой очарователен, весел и опустошително красив“, сподели Хенсън в изявление. „Когато изнесохме шоуто от студиото и пренесохме играта на острова на банкера, Джо беше очевидният избор.“

Франчайзингът „Сделка или не“ стартира за първи път в Холандия през 2002 г. и впоследствие е пуснат в повече от 80 територии по света, с повече от 350 продукции.

Хауи Мандел беше първоначалният водещ на американската версия, която продължи пет сезона, започвайки от 2005 г. Мандел служи като съизпълнителен продуцент на новото шоу.

Меган Маркъл служи като модел на куфарче в оригиналното американско шоу, преди да пробие като актриса в сериала „Костюми“.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР