Джо Коул си припомни как Жозе Моуриньо заплаши да играе

...
Джо Коул си припомни как Жозе Моуриньо заплаши да играе
Коментари Харесай

Джо Коул си спомня изказванията на Жозе Моуриньо срещу звездата на Челси - „Ще играя екипа на играча!“

Джо Коул си напомни по какъв начин Жозе Моуриньо заплаши да играе екипа на играча пред Рикардо Карвальо след по-долу -равно показване.

Португалският централен халф се представяше непрекъснато за Челси, само че след осеяна с неточности игра, той се сблъска с гнева на Специалния. Карвальо беше любимец при Моуриньо, който го притегли от Порто, само че той разреши да раздра бранителя в съблекалнята.

Коул твърди, че не е имало огромна причина да удря Карвальо, само че въпреки всичко го е направил до момента в който изброяваше играчите, с които в този момент беше подготвен да играе пред него. След като завърши с изброяването на всички членове на тима, Моуриньо продължи да изброява членовете на екипа.

Коул сподели на The Obi One Podcast: „ Беше колан, когато изкопа Ричи Карвальо. Ричи е неговото момче, той го водеше на всички места и го обичаше, само че не знам за какво (той се насочи към него). Имаше от време на време няма рима или причина за това (неговите съблекални). Той в никакъв случай не е играл зле повече от два мача, съвсем в никакъв случай не е правил неточност. с**...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР