Джо Коул е на път да се завърне в Челси

...
Джо Коул е на път да се завърне в Челси
Коментари Харесай

Джо Коул е на път да се завърне в Челси като треньор на младежите

Джо Коул е на път да се завърне в Челси като треньор на младежите
Джо Коул е в диалози с управлението на Челси по отношение на завръщане на,,Стамфорд Бридж “ като треньор на младежката групировка на тима, оповестяват Sky Sports News. Според информациите,,сините “ са покрай сделка с 37-годишния някогашен футболист на клуба и виждат в него индивидът, който ще донесе новата вълна от гений в Челси.

Ако се стигне до съглашение сред двете страни, това ще бъде първата треньорска активност на Коул след отказването му по-рано през тази година – той към този момент има треньорски лиценз. Коул, който се причисли към Челси от Уест Хем през 2003, вкара 40 гола в 281 мача за седем години, прекарани на,,Стамфорд Бридж “, като завоюва на три пъти Висшата лига, два пъти ФА Къп и игра във финала на Шампионската лига против Манчестър Юнайтед, който,,сините “ изгубиха след осъществяване на дузпи.

Освен за Уест Хем и Челси, някогашният полузащитник игра в отборите на Ливърпул, Астън Вила, Ковънтри и приключи кариерата си в Съединени американски щати с тима на Тампа Бей Раудис. От академията на Челси са произлезли футболисти като Джон Тери, Робърт Хут и Рубен Лофтъс-Чийк, като към тях се прибавят и някои треньори като актуалният на Селтик Брендън Роджърс и асистент треньора на Франк Лампард в Дарби Каунти Джоди Морис. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР