Джо Джойс обяви, че ще нокаутира Джоузеф Паркър и спази

...
Джо Джойс обяви, че ще нокаутира Джоузеф Паркър и спази
Коментари Харесай

Джойс спази обещанието – нокаут

Джо Джойс разгласи, че ще нокаутира Джоузеф Паркър и съблюдава обещанието си. Непреодолимата мощ спря противника в 11-и рунд на мача в Манчестър и стана наложителен кандидат за купата на WBO, която сега държи Олександър Усис. Джойс взе краткотрайната купа в тежка категория нощес, като имаше изклчително преимущество в мача против новозеландеца.

Непреодолимата мощ продължава да няма загуба в кариерата си и това е 15-ата му победа, като 14 от тях са пристигнали с нокаут. За Джоузеф Паркър провалянето е трето в кариерата, откакто до момента бе губил само от Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

Джойс стартира мощно и с положително потребление на ляв прав бързо нанесе доста провали по лицето на Паркър. След това продължи да го надиграва. Новозеландецът опита да отвърне, само че не съумя да притисне съперника.
Джоъс завърши борбата откакто смъкна Паркър със мощно ляво кроше в 11-тия рунд и Паркър не съумя да се изправи след отброяването на рефера. Битката завърши в 1:03 на рунд 11.

След мача Непреодолимата мощ изиска пердах с Усик, който държи купата на WBO.

„ Какъв мач единствено. Трудно бе и би трябвало да поздравя Паркър. Насладих се на тази среща, само че трябваше доста да се трудя.Удрях с всичка мощ, която имах, само че той отново идваше против мен. Успях да го смъква и да приключа задачата. Усик, в този момент е твой ред “, разгласи спечелилият. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР