Джо Джойс е горещото име в тежка категория на бокса

...
Джо Джойс е горещото име в тежка категория на бокса
Коментари Харесай

Непреодолимата сила: Ще смачкам Джошуа

Джо Джойс е горещото име в тежка категория на бокса сега. След като нокаутира Джоузеф Паркър в събота, той взе краткотрайната купа на WBO и наложителен кандидат за пояса на Олександр Усик. Непреодолимата мощ е с 15 победи от 15 мача, 14 от които с нокаут.

Смята се, че Фюри и Усик ще се бият през март за сливане на всички пояси. Победителят ще трябда да се изправи против Джойс или да оваканти купата си от WBO.

„ Мечтаният ми идващ пердах е може би против Усик или Фюри. Може би Джошуа “, разгласи Джойс пред вестник „ Сън “. „ Те са топ имената в категорията. Всеки от тези мачове ще е страховит. Аз към този момент съм на върха в дивизията и измежду елита. Бих се срещнал с всеки “, добави Непреодолимата мощ.

Ако Фюри и Усик са ангажирани остава Антъни Джошуа. Двамата с Джойс от дълго време имат зъб. Още от времето, когато бяха дилетанти. Тогава Джошуа взе златен орден на олимпиадата в Лондон през 2012, а Джойс остана със среброто.

„ Джошуа е отличен войник и първенец, само че аз пристигам за него. Ще бъде нокаутирам, ще го смачкам. Последните му представяния не ме впечатли. Вторият му пердах с Усик беше по-добър. Ще е забавно “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР