Джо Джойс демонстрира страхотна форма при завръщането си на ринга

...
Джо Джойс демонстрира страхотна форма при завръщането си на ринга
Коментари Харесай

Непреодолимата сила показа, че е готов за Джошуа, Усик и Фюри

Джо Джойс показва страхотна форма при завръщането си на кръга след съвсем година неявяване. Непреодолимата мощ, както назовават английския боксьор, отхвърли румънеца Кристиян Хамер в 4 рунда на „ Уембли Арина “ нощес. По този метод той показва, че е подготвен да се изправи против звездите в тежка категория Антъни Джошуа,Олександър Усик и Тайсън Фюри.

Джойс стартира постепенно, само че остана непобеден и към този момент е с индикатори 14 победи от 14 мача. Той бетонира статуса си на наложителен кандидат за купата на WBO, която е държана от Усик. Украинецът, който държи и коланите в WBA и IBF ще се бие с Джошуа на 20 август в Саудитска Арабия. Фюри пък има купата на WBC и разгласи, че ще се върне на кръга единствено против вярната сума.

Джойс завоюва 13-ата си победа с механически нокаут от 14 мача, откакто съдията спря багра в четвърти рунд. Срещата продължи тъкмо 10 минути и 20 секунди. Но не и без някои компликации за Джо Джойс първоначално. Хамер стартира мощно и вкара някои тежки удари в главата на британеца. След това обаче Непреодолимата мощ го натисна и си обезпечи успеха.

Джойс ще може да се бори за купите на Усик, Фюри и вероятно Джошуа чак идната година. Британецът, който навършва 37 година през септември, няма самообладание да го направи.

„ Аз съм топ равнище. Готов съм за огромната сцена “, съобщи спечелилият. „ Аз съм заслужен кандидат в тежка категория. Във форма съм. Имам стабилен мотор, здрава челюст, огромно сърце и огромни топки. Ще очаквам, с цел да се удрям с възможния победител от Джошуа – Усик или с Фюри, в случай че той не се откаже. На това равнище съм “ добави Джойс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР