Джо Дъглас не е имал бляскава седмица, за да започне

...
Джо Дъглас не е имал бляскава седмица, за да започне
Коментари Харесай

Джо Дъглас все още има две жизненоважни дупки за запълване за Джетс

Джо Дъглас не е имал блестяща седмица, с цел да стартира свободна организация, само че той е запълнил някои дупки и го е направил, без да раздава луди контракти, за разлика от някои от сътрудниците си генерални мениджъри.

Ходовете оставиха Джетс с две огромни дупки, останали в листата — необятен правоприемник номер 2 и начален нападателен лайнмен, евентуално отляво.

Дъглас би трябвало да запълни една от тези две дупки със стабилен състезател, който може да бъде главен принос за Джетс през 2024 година и по-късно той може да запуши другата дупка с сключване на дълбочина в този момент и да откри титуляр в първия кръг на NFL чернова.

Ако Дъглас успее да реализира това, нападението на Джетс от 2024 година би трябвало да бъде доста усъвършенствано от версията от 2023 година Това също по този начин разчита на това, че Арън Роджърс е здрав и няма да води акция в Каламазу, когато Джетс играят в Бъфало.

Пазарът на свободни сътрудници на такъл беше доста спокоен, а този на необятен правоприемник беше безценен на върха, като Калвин Ридли получаваше 23 м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР