Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън

...
Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик.
Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън на посещение в Охайо година след дерайлирането на влак, превозващ химикали

Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в посети през вчерашния ден Ийст Палъстийн, малко градче в Охайо, където преди година стана голяма железопътна злополука, провокирала развълнуван спор за отсъствието на президента демократ, съобщи Франс прес.

Няколко стачкуващи издигнаха плакати, критикуващи ръководството на държавното управление на Байдън, и плакати в поддръжка на претендента за Белия дом Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Жители и републиканци на изборни длъжности подлагаха на критика Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, че не е пристигнал по-рано на мястото на събитието.

Преди повече от година, на 3 февруари 2023 година, в Ийст Палъстийн дерайлира трен, пренасящ винилхлорид - канцерогенен и мощно запалителен химикал, употребен при производството на пластмаса. Дерайлирането провокира голям пожар и евакуация на към 2000 души, написа Българска телеграфна агенция.

Този случай " можеше да бъде избегнат 100 % ", съобщи Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в по време на визитата си, като упрекна железопътната компания оператор, че не е спазвала стандартите за сигурност от " лакомия ".

След дерайлирането жителите на дребния град се оплакват от замърсяване на въздуха и водата. Бившият президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския посети Ийст Палъстийн малко след случая и упрекна администрацията на своя правоприемник, че е изоставила жителите на Ийст Палъстийн, който се намира в един от най-консервативните региони на Охайо.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР