Джо Байдън започна фронтална атака срещу Доналд Тръмп за усилията

...
Джо Байдън започна фронтална атака срещу Доналд Тръмп за усилията
Коментари Харесай

Джо Байдън казва, че Доналд Тръмп заплашва „свещената кауза“ на демокрацията в САЩ

Джо Байдън стартира фронтална офанзива против Доналд Тръмп за напъните му да анулира изборите през 2020 година, защото президентът дефинира тазгодишния евентуален реванш за Белия дом като борба за спасяването на американската народна власт и нейните институции.

Говорейки в изменчивия щат Пенсилвания в първото си събитие за акцията за преизбиране за годината, Байдън осъди Тръмп за сеенето на безвластие и вълнения в страната, за отхвърли да осъди политическото принуждение и за потреблението на реториката на нацистка Германия.

„ Той е подготвен да пожертва нашата народна власт, с цел да се сложи на власт “, ​​каза Байдън за Тръмп в една от най-борбените речи през мандата му в Белия дом.

„ Дали демокрацията е към момента свещената идея на Америка е най-спешният въпрос на нашето време. Това е задачата на изборите през 2024 година “

Байдън и акцията му минаха към по-агресивни офанзиви против Тръмп, защото някогашният президент стегна хватката си върху Републиканската партия и се очерта като очевиден фа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР