Джо Байдън води в надпреварата за президент, сочат предварителните данни.

...
Джо Байдън води в надпреварата за президент, сочат предварителните данни.
Коментари Харесай

Какво всъщност си казаха Тръмп и Байдън?

Джо Байдън води в конкуренцията за президент, сочат предварителните данни. Това удостовери и някогашният дипломат на България в Съединени американски щати и вицепрезидент на Атлантическия клуб Елена Поптодорова. Тя разяснява дебата сред двамата претенденти - Байдън и актуалният президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

"Тези диспути не са наложителни, само че са станали традициони ", сподели Поптодорова.

Пред бТВ тя сподели, че задачата на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския била да разклати съперника си Джо Байдън и да потвърди обществено посредством изваждането му от равновесие, че той не е подобаващ за позицията президент на Съединени американски щати.

"Байдън обаче не влезе в клопката. Той изкара пълноценно и добросъвестно дебата ", означи Поптодорова.

Тя сподели, че диспути се организират от 25 години насам, само че сходен безпорядък сред съперниците не е имало. Според нея по едно и също време са вървели три диалога - този сред Тръмп и Байдън, като ненадейно се е състоял и спор сред Тръмп и модератора от „ Фокс нюз “ Крис Уолъс.

Третият диалог пък бил този с гласоподавателите, като съгласно Поптодорова точно Байдън е съумял да доближи до хората.

Бившият ни дипломат в Съединени американски щати означи, че отговорите на основни въпроси са били тревожни при снощния спор – дали президентът Тръмп ще се разграничи от организацията на белите супремасисти и дали претендентите ще овладеят поддръжниците си в дългия интервал, в който ще се ревизират бюлетините по пощата. Тя изясни, че Джо Байдън е бил срамежлив във връзка с събитията и митингите в Портланд, тъй като това са евентуални негови гласоподаватели.

„ Коронавирусът ходя като нишка от самото начало. Това беше една от тезите на Байдън – че Тръмп се е провалил в оправянето с COVID-19. Друг спор беше по кое време и къде да се отвори стопанската система “, съобщи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР