Джо Байдън вероятно ще бъде посрещнат от протестиращи, призоваващи за

...
Джо Байдън вероятно ще бъде посрещнат от протестиращи, призоваващи за
Коментари Харесай

Байдън вероятно ще се сблъска с пропалестински протести в емблематичния колеж Морхаус

Джо Байдън евентуално ще бъде посрещнат от протестиращи, призоваващи за преустановяване на огъня в линията Газа по време на речта му в някогашния университет на Мартин Лутър Кинг в Съединени американски щати Последният опит на президента на щата да притегли чернокожи гласоподаватели.

Дипломната тирада на Байдън в неделя в колежа Морхаус в Атланта в щата Джорджия, на бойното поле на изборите, има за цел да насърчи чернокожите и младите гласоподаватели да му оказват помощ да завоюва по-късно тази година против някогашния президент Доналд Тръмп.

Това бяха две групи, които му помогнаха да завоюва президентския пост през 2020 година, само че бяха все по-недоволни от него заради воденето на войната в Газа, която до момента е умъртвила повече от 35 000 палестинци, най-вече дами и деца.

Протестите в Morehouse, исторически лицей за чернокожи, идват, откакто възпитаници приканиха учебното заведение да анулира речта на Байдън поради поддръжката му за Израел макар пагубната филантропична обстановка в Газа.

Миналата седм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР