Джо Байдън вероятно е щял да откаже кандидатура за втори

...
Джо Байдън вероятно е щял да откаже кандидатура за втори
Коментари Харесай

Не можем да позволим да спечели. Байдън каза, че се е кандидатирал за нов мандат заради Тръмп

Джо Байдън евентуално е щял да откаже кандидатура за втори мандат като президент на Съединени американски щати, в случай че Доналд Тръмп не правеше опит да се върне на власт. Това сподели самият Байдън пред донори за акцията си във вторник.

Байдън завоюва изборите през 2020 година след конфликт с Тръмп. Двамата са любимци за това да се изправят един против различен и на идните избори за президент на Съединени американски щати през ноември 2024 година и към този момент оповестиха кандидатурите си.

„ Ако Тръмп не беше се кандидатирал, не съм сигурен, че аз щях да го направя. Не можем да му позволим да завоюва “, сподели Байдън, който дефинира възможното връщане на Тръмп във властта като „ неповторима опасност за Съединени американски щати “.

Изказването на Байдън идва на фона на все по-активно опълчване против неговите политики от страна на доминиранат от републиканците долна камара на Конгреса на Съединени американски щати. В началото на седмицата републиканците отхвърлиха оферти от Байдън и защитата на границата на Съединени американски щати.

В началото на октомври Байдън разгласи, че възобновява построяването на части от. Изграждането на стената и значимостта ѝ беше измежду главните обещания и политически послания преди и по време на мандата на Тръмп.

Двамата се отличават и по отношението си към Русия и войната в Украйна. Байдън упорства за продължение на военната помощ и твърда поддръжка за Киев. Тръмп се опълчва на изпращането на в допълнение оръжие и твърдим, че бързо ще контракти прекратяването на войната, в случай че пристигна на власт.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР