Джо Байдън планира да изрази сериозна загриженост относно предложеното закупуване

...
Джо Байдън планира да изрази сериозна загриженост относно предложеното закупуване
Коментари Харесай

Джо Байдън е готов да изрази загриженост относно придобиването на US Steel от Nippon Steel

Джо Байдън възнамерява да изрази сериозна угриженост по отношение на препоръчаното закупуване на US Steel от Nippon Steel, ход, който може да заплаши напредъка на договорката и да разгневи Япония, една от Вашингтон най-близки съдружници.

Байдън ще излезе с изказване по отношение на препоръчаното от японската група придобиване за 14,9 милиарда $ на производителя на стомана със седалище в Пенсилвания, преди министър председателят Фумио Кишида да дойде на държавно посещаване във Вашингтон на 18 април, съгласно шестима осведомени с решението.

Американски чиновници и юристи са изготвили изказването и Белият дом е уведомил частно японското държавно управление за решението на президента, съгласно хора, осведомени с въпроса.

изразяването на угриженост ще се пояснява като опълчване на поглъщането и бележи кулминационната точка на месеци на спор в Белия дом за това по какъв начин да се отговори на договорка, която провокира двупартийна реакция във Вашингтон против продажбата на американска индустриална икона на задгранична...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР