Джо Байдън отправи строго послание към Върховния съд след забележителното

...
Джо Байдън отправи строго послание към Върховния съд след забележителното
Коментари Харесай

Джо Байдън критикува решението на Върховния съд по делото Роу срещу Уейд, докато съдиите се скараха в първия ред на Състоянието на Съюза

Джо Байдън насочи строго обръщение към Върховния съд след забележителното му анулация на делото Роу против Уейд по време на неговото положение Синдикално послание.

Президентът на Съединени американски щати гледаше надолу и ругаеше съдиите, седящи на първия ред, до момента в който се отдръпваше от авансово квалифицираната си тирада в четвъртък вечерта, критикувайки решението по делото Добс против Джаксън Женска здравна организация. „ В решението за анулация на Роу против Уейд Върховният съд написа следното, с цялото ми почитание към съдиите: „ Жените не са без... изборна или политическа власт “, ​​каза той, цитирайки личното изказване на Върховния съд към тях.

През юни 2022 година делото Добс против Джаксън Женска здравна организация беше спорно решение на Върховния съд за анулация на решението от 1973 година по делото Роу против Уейд. Преди това е давал на дамите правото на аборт до точката на жизненост на плода.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най-добрите моменти на Байдън като президент произнася уверена тирада з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР