Джо Байдън нареди разследване дали китайските свързани“ превозни средства, включително

...
Джо Байдън нареди разследване дали китайските свързани“ превозни средства, включително
Коментари Харесай

САЩ ще разследват дали китайските „свързани“ автомобили представляват риск за сигурността

Джо Байдън подреди следствие дали китайските „ свързани “ транспортни средства, в това число електрически коли, съставляват риск за сигурността на американците, защото той се пробва да попречи на Китай да наводняващи американския пазар.

Президентът на Съединени американски щати подреди на своя търговски отдел да дефинира какви ограничения би трябвало да предприеме неговата администрация, с цел да попречи на Китай да подкопава националната сигурност посредством износа на „ свързани “ транспортни средства. Той сподели, че „ невижданият “ ход е предопределен да подсигурява, че Америка поддържа това, което съгласно него е „ динамичната й автомобилна промишленост “.

„ Китай е решен да господства в бъдещето на автомобилния пазар, в това число посредством потребление на нечестни практики, “, сподели Байдън, когато разгласи следствието в четвъртък. „ Политиките на Китай могат да наводнят нашия пазар с неговите транспортни средства, създавайки опасности за нашата национална сигурност. Няма да разреша това да се случи на моя часовник. “

Байдън сподели, че пове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР