Джо Байдън нарече начина, по който Бенямин Нетаняху се справя

...
Джо Байдън нарече начина, по който Бенямин Нетаняху се справя
Коментари Харесай

Джо Байдън нарича подхода на Бенямин Нетаняху към войната в Газа „грешка“ в най-силната критика досега

Джо Байдън назова метода, по който Бенямин Нетаняху се оправя с войната в Газа, „ неточност “, отбелязвайки най-строгото наказание на президента на Съединени американски щати за спора до момента.

В последния симптом на развалени връзки сред двамата съдружници президентът на Съединени американски щати Байдън прикани израелския министър-председател да наводни Газа с помощ, до момента в който натискът за реализиране на преустановяване на огъня нараства. „ Това, което прави, е неточност. Не съм склонен с метода му “, сподели Байдън пред испаноезичната телевизия Univision на въпрос дали Нетаняху дава приоритет на политическото си оцеляване пред националния интерес.

Байдън сподели, че Израел би трябвало да се съгласи на преустановяване на огъня, да даде на обсадената Газа помощ за идващите шест до осем седмици и да разреши на други страни в района да оказват помощ за разпределянето на помощта. „ Трябва да стане в този момент “, сподели той.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Израел спря доставките на помощ за Газа в първите дни на войната, само че под натиска на Съединени американски щати постепенно у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР