Джо Байдън на срещата на върха на Г-20 се възхити

...
Джо Байдън на срещата на върха на Г-20 се възхити
Коментари Харесай

Байдън се възхити на бицепсите на оператора на руския Канал 1 на Г-20 в Бали

Джо Байдън на срещата на върха на Г-20 се възхити на физиката и бицепсите на телевизионния оператор от Русия и оцени размера на бицепса му.

Президентът на Съединените щати Джо Байдън похвали физиката на руснака от Канал 1 Юрий Шолмов, който снима репортаж в коридорите на срещата на Г-20 в Бали. Това стана известно от видео, публикувано в интернет.

На фрагментите се вижда по какъв начин американският водач е очарован от бицепсите на оператора и споделя - " Погледне, те са по-големи от главата ми ", след което ги опипва. " Това е човек! От една команда ли сме? ",  споделя Байдън. Когато му изясняват, че е руснак, той не се смущава и споделя, че " не го интересува от кое място е " и още веднъж се възхищава от бицепсите на съветския оператор. " Ние назоваваме такива -  револвери ", прибавя президентът на Съединени американски щати.

Френският президент Еманюел Макрон, който е до Байдан, също прави оценка мускулите на съветския оператор, като означи, че несъмнено тренира добре. А самият Шолмов снима цялото това деяние на камера. 

Представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в своя канал в Telegram сподели, че в случай че филмовата работа RT беше позволена в Елисейския замък, " нашите хора щяха да му покажат нещо друго ". Какво тъкмо е загатнала Захарова, не е известно.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР