Джо Байдън изглежда задълбочи разрива си с Бенямин Нетаняху в

...
Джо Байдън изглежда задълбочи разрива си с Бенямин Нетаняху в
Коментари Харесай

Байдън хвали речта си срещу Нетаняху на фона на задълбочаващия се разрив с израелския премиер

Джо Байдън наподобява задълбочи разрива си с Бенямин Нетаняху в петък, като обществено похвали забележките на върховен демократ, който приканва за отстраняването на израелския министър председател като „ положително тирада “, която изрази „ угриженост “, споделяна от доста американци.

Неговите мнения пред кореспонденти в петък сутринта са последният знак, че президентът на Съединени американски щати съвсем се е отказал от Нетаняху, който разгневи поддръжниците му в Бялата Хаус, като не разреши повече помощ в Газа и следва военна тактичност, която умъртви хиляди палестински цивилни.

Чък Шумър, водачът на демократите в Сената и един от най-известните поддръжници на Израел по време на неговия дълга десетилетия политическа кариера, провокира потрес в двустранните връзки в четвъртък, като назова Нетаняху „ спънка за мира “, който отслабва „ политическата и морална тъкан “ на страната му.

Шумер, най-високопоставеният еврейски определен чиновник във Вашингтон, прикани Израел да организира нови избори, с цел да в профил Нетаняху от служба.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР