Джо Байдън е слабак. Този човек е марионетка, контролирана от

...
Джо Байдън е слабак. Този човек е марионетка, контролирана от
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън е марионетка на задкулисието

Джо Байдън е слабак. Този човек е марионетка, следена от задкулисието, това е споделил Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския пред американската телевизия Фокс.

Държавният глава на Съединени американски щати е отправил следващата порция словесни нападки към главния си противник в изборите за Белия дом на 3 ноември. Тръмп е декларирал че неговият съперник номер едно не е могъл да взема решения и да работи независимо. "Този човек е безпомощен, той е ръководен от хора в сянка. Точно тези хора стоят зад безредиците в нашите градове ", е показал още Тръмп.

По думите на сегашния американски президент, в случай че Байдън стане собственик на Белия дом, то в Съединени американски щати ще избухне гражданска война. "Този човек с левите си другари ще открият цялостен надзор над нашата страна ", е декларирал президентът.

По последни данни в допитванията Байдън е водел с към 6 % пред Тръмп.

напомня, главният фактор в определянето кой ще е държавен глава на Съединени американски щати е Избирателната гилдия. Ако минимум 270 от 538-те нейните членове не се съобразят с волята на гласоподавателите, то за собственик на Белия дом може бъде определен кандидатът, получил по-малко от половината от действителните гласове.

Последният сходен случай е бил през 2016 година Тогава някогашната първа дама Хилари Клинтън е спечелила благосклонностите на повече от 50% от гласоподавателите, само че Колегията е определила Тръмп за 45-ия водач на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР