Джо Байдън, Барак Обама и Еманюел Макрон са уловени с

...
Джо Байдън, Барак Обама и Еманюел Макрон са уловени с
Коментари Харесай

Как се държат президентите към собствените си съпруги?

Джо Байдън, Барак Обама и Еманюел Макрон са уловени с трогателни жестове към своите съпруги. Как се държат световноизвестните президенти към най-близките си?

Когато са на обиколка в Джорджия напролет на 2021, президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се навежда и откъсва глухарче за брачната половинка си Джил. Тънкото клонче е тъкмо до елгантната жълта обувка на първата дама. Тя е облечена в рокля на Оскар де ла Рента с жълти плодове върху нея.

Вижда се, че Джил Байдън несъмнено се усмихва, макар че носи маска.

Снимка: Getty Images

Джо и Джил Байдън имат 44 години сватбен живот. Запознават се, когато Джил е 24-годишна стажантка. И двамата имат предходни бракове. Джил се развежда, само че Джо Байдън е претърпял същинска покруса. Съпругата и едногодишната му дъщеричка умират в злополука и той остава вдовец с двамата си сина.

Когато двамата се срещат за първи път, той я води на кино. Свикнала да поддържа връзка с връстниците си, облечени в дънки и тениски, Джил е очарована от изсикания мъж, който я чака на вратата. На разлъка той просто стиска ръката й. А в среднощния диалог, който тя води с майка си, екзалтирано споделя - " Срещнах същински благородник ".

Друга президентска двойка, която постоянно показва почитание и любов между тях, са Барак и Мишел Обама.

По време на мач против Бразилия през 2012 година камерите се насочват към тях в така наречен „ Kiss Cam “. В своеобразното предизвикателство сниманата двойка би трябвало да се целуне. Всичко се излъчва на огромни екрани. Президентът отхвърля да го направи пред всички.

Когато камерите се обръщат още веднъж към играта, Барак Обама целува нежно брачната половинка си. Папарашките камери въпреки всичко усяват да уловят този жест.

Снимка: Getty Images
Двамата се срещат в адвокатската адвокатска фирма, където тя от дълго време работи, а той е.... За първия си работен ден той закъснява. Това извънредно доста подразнило Мишел, само че Барак пък я харесал от пръв взор.

Следват няколко предложения за среща, които Мишел отклонява. Обама обаче толкоз желал да излезе с нея, че предложил да напусне работата, с цел да не пречат служебните им задължения на персоналния живот. И тогава тя се съгласява. На първата им среща двамата отиват с колата му, която има дупка на дъното.

Какво се случва по-късно и кой различен президент показва прочувствено отношение към брачната половинка си - четете на.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР