Джизъса все още не се е развел официално със съпругата

...
Джизъса все още не се е развел официално със съпругата
Коментари Харесай

След Коцето... Гери-Никол се пусна и на Джизъса!

Джизъса към момента не се е развел публично със брачната половинка си Есмер, само че към този момент хвърля погледи на непознати дами. От няколко дни даже интензивно се приказва, че Благой си е хванал ново гадже.

"Най-добре е, когато сме себе си ", написа юношата на Славия в "Инстаграм ", като придружи думите си с хаштага "като две капки обич ".

Някои от фенките му обаче не утвърдиха неговото държание поради неустановения брой завоевания, съвсем като приказките от 1001 нощи.

Според слуховете, новата другарка на Благой е сръбкиня, само че името й за момента не е известно. Запознал ги е Валери Божинов, който също е щастливо влюбен в красавица от западната ни съседка, пишат сътрудниците от "Спортал ".



От фотографията ясно се вижда, че двамата са се забавлявали. Благой е захапал младата певица за врата, а тя очевидно се любува на вниманието и физическия контакт.

Дни по-рано той показа друга фотография с поп-фолк изпълнителката Алисия. Двамата са били част от публиката по време на последното шоу на "Като две капки вода ".

Очевидно е, че някогашната половинка на Есмер не може да спре да налита на красиви и известни дами, само че коя от тях ще се окаже идната му "жертва "?

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР