Джизъса май е елиминиран от шоуто няколко седмици преди големия

...
Джизъса май е елиминиран от шоуто няколко седмици преди големия
Коментари Харесай

Благой Георгиев е напуснал Сървайвър!

Джизъса май е отстранен от шоуто няколко седмици преди огромния край на формата.

За това, че е навън от играта, се издаде самият някогашен футболист, само че без да желае. Преди два дни Джизъса още веднъж включи мобилния си телефон.

За последно устройството на Благой бе интензивно на 12 февруари, малко преди да попадне на самотния остров в Карибско море. И от този момент не бе включвано до оня ден.

По устав участниците нямат право да употребяват телефони или каквито й да е било улеснения от външния свят, до момента в който са в шоуто. Така че по всяка възможност Благой към този момент не е част от продукцията, щом разполага с мобилно устройство и интернет. И по този начин се сбогува с фантазията да завоюва огромната премия от 150 бона.

Интересно е, че в същия миг телефонът на друга участничка от шоуто също бе включен. Става въпрос за чалга дивата Татяна.

Най-вероятно Благой и певицата са отстранени по едно и също време от играта. От последния епизод на " Сървайвър " във вторник към този момент по двама души напущат предаването в един епизод. Онзи ден си потеглиха артистите Стефан Попов-Чефо и Снежана Макавеева. 

През тази година " Сървайвър " се снима в съвсем действително време. Сериите, които се излъчват в понеделник и вторник, са снимани предната седмица.

Друга от версиите гласи, че фотосите са свършили по-рано от предстоящото и по тази причина Благой и Татяна има достъп до телефон. Първоначално бе оповестено, че " Сървайвър " ще се снима 3 месеца. Продукцията започва през февруари, само че съгласно някои фотосите свършват по-бързо от предстоящото.

И да не грабне тлъстия чек от 150 бона, Благой би трябвало да е удовлетворен. За да се навие да влезе в шоуто, той се договаря за галактически хонорар - 300 000 лева

Георгиев и Татяна, с която той има връзка преди години, няма да се завърнат незабавно в България. Те остават в Доминикана, където се снима шоуто до неговия край. Всички отпаднали във финалния стадий на играта влизат в журито, което ще дефинира огромния победител.

Така Джизъса ще има време за релакс надалеч от вкъщи. Той има наета стая в хотел, както и пакет от екстри, които може да употребява, до момента в който чака края на предаването, което е през идващия месец.

Единственото, с което е зает, е да върви на племенните препоръки. Сбирките протичат към час, тъй че през останала част от денонощието Благой е свободен да прави каквото си желае - да се разхожда из Доминикана, да преглежда забележителностите и така нататък Той не би трябвало да раздува мълвата, че е напуснал шоуто, както и да мълчи кой печели формата.

Жена му го остави

Напускането на " Сървайвър " е нов тежък удар по Георгиев в границите на няколко дни. Малко преди Великден брачна половинка номер 2 за Благой - Полина, разгласи, че го оставя.

Бракът сред Благо и велинградската хубавица просъществува по-малко от година. Двамата се ожениха на обилна гала през предходната лято.

" Допуснах неточност, че се ожених за него. Чудя се къде съм гледала ", сподели тогава Поли пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР