Джия най-сетне получи своя звезден момент, отивайки на среща с

...
Джия най-сетне получи своя звезден момент, отивайки на среща с
Коментари Харесай

"Вирна и тя носа като Валерия": Джия влезе в отбора на Бланко, потребители са бесни

Джия най-накрая получи своя звезден миг, отивайки на среща с Евгени Генчев. Поп-фолк певицата несъмнено знае по какъв начин да флиртува, а и призна, че доста обича да го прави.

Евгени пък не се дърпа, само че наподобява, че девойките повече го смъкват него, а не той тях. Е, това е друга тематика, главното тук е, че консуматори подлагат на критика Джия по една съществена причина.

Виж още: Зверска насмешка: Сара Драгулева се присмя на Мони Зенгинер от " Ергенът "

Пам, която за момента симпатизира на Джия, показа, че за нея певицата е малко " фурнаджийска лопата ", а за това я е предизвестила по-рано Мони Зенгинер. Коментарът на Веледис бе предизвикан от държанието на Джия по време на един от коктейлите. Враждата сред Пам и Габи Бланко ескалира, само че този път Джия реши да се намеси с коментар, защитавайки Габриела.

Виж още: Изненада! Падна огромна загадка за Вики от " Един за различен ", ето с кого се оказа рода

В обществените мрежи консуматори пишат, че Джия си е " вирнала носа след срещата с Евгени, сходно на Валерия ". Повечето визират точно реакциите на красивата певица по време на последния коктейл. Дали това е в действителност по този начин, единствено Джия може да удостовери или отхвърли. Факт е обаче, че част от потребителите подлагат на критика Джия, която до този миг бе по-скоро в сянка и лавираше сред двата враждуващи лагера. 

Виж още: Гореща и супер сексапилна: 18-годишната щерка на Хайди Клум захвърли облеклата

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР