Джия, която е и дружка на победителката в шоуто, проговори

...
Джия, която е и дружка на победителката в шоуто, проговори
Коментари Харесай

Сватба, ама друг път! Джия разкри истината за любовта на Евгени с Валерия

Джия, която е и приятелка на победителката в шоуто, проговори за връзката им.

Ергенът Евгени и Валерия не възнамеряват женитба на този стадий. Това разкри пред „ България Днес “ една от най-близките на избраницата на пианиста – Джия. Фолкдивата и Валерия стават първи приятелки след шоуто. Двете постоянно излизат по заведения, купони. А от време на време с тях е и самият Евгени.

„ Заедно са, доста са щастливи “, сподели Джия, с което постави завършек на слуховете за разлъка сред новата звездна двойка на България.

„ Не възнамеряват женитба. Много пъти съм ги питала по този въпрос, тъй като непрекъснато се написа едно или друго. Засега не считат да подхващат тази крачка “, сподели още Джия.

Чалга певицата е безапелационна, че Евгени е безусловно същият като в предаването. От срещите си с него отвън шоуто изкусителната брюнетка учи ужасно доста.

„ Искам му препоръки. Той е доста образован и учтив. Уча доста неща от него “, добави още Джия, чиято кариера в попфолка се изстреля стремително нагоре след присъединяване й в „ Ергенът “.

Преди дни Джия се качи на сцената с виртуоза на пианото по време на концерта му във Варна. Под музиката на Евгени изпълнителка изпя тоталния шлагер на Лейди Гага – Shallow.

„ Валерия не ме ревнува “, сподели още Джия на въпрос по какъв начин моделката разрешава на приятелката й да се навърта към Евгени, откакто в предаването ясно съобщи, че има усеща към него.

„ В шоуто даже ме караше да вървя да си приказвам с него. Постоянно ме подстрекаваше да съм при Евгени и да диря контакт с него “, сподели още горещата Джия.

Според друга ергенка – Мони Зенгиннер, Валерия и Евгени ги чака бъдеще. Но силиконката не знае дали то ще е ярко.

„ Предвид афинитета на Валерия към кучетата, инстинкта й да се грижи за тях, да ги дресира и да ги „ удря с вестник през муцуната “, когато не слушат, в цялост с модела на държание, който Евгени е видял в своето семейство, предвещават едно взаимно бъдеще. Дали ще е щастливо обаче, ще замълча тактично “, сподели пред вестника Мони.

Ориенталската танцьорка е безапелационна, че любовта на Евгени към Валерия е пламнала още в първите дни на фотосите на шоуто.

„ Изборът му беше изцяло предстоящ. От самото начало си личеше мощното му користолюбие към нея “, добави още Мони.

Сексапилната хубавица признава, че е близка само единствено с Пам от шоуто. Между двете се зароди другарство, което нищо не може да унищожи.

„ Предпочитам положителната компания пред многолюдната. Не разпределям званието „ другар “ елементарно. Единствената жена от формата, която ми е близка, е Пам Велидис “, сподели още хубавицата с смъртоносен бюст.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР