Джия, която е и дружка на победителката в шоуто, проговори

...
Джия, която е и дружка на победителката в шоуто, проговори
Коментари Харесай

Приятелка на Валерия разкри истинта за любовта й с Евгени

Джия, която е и приятелка на победителката в шоуто, проговори за връзката им.Ергенът Евгени и Валерия не възнамеряват женитба на този стадий. Това разкри пред " България Днес " една от най-близките на избраницата на пианиста - Джия. Фолк дивата и Валерия стават първи приятелки след шоуто. Двете постоянно излизат по заведения, купони. А от време на време с тях е и самият Евгени.

" Заедно са, доста са щастливи ", сподели Джия, с което постави завършек на слуховете за разлъка сред новата звездна двойка на България.

" Не възнамеряват женитба. Много пъти съм ги питала по този въпрос, тъй като непрекъснато се написа едно или друго. Засега не считат да подхващат тази крачка ", сподели още Джия.Чалга певицата е безапелационна, че Евгени е безусловно същият като в предаването. От срещите си с него отвън шоуто изкусителната брюнетка учи ужасно доста.

" Искам му препоръки. Той е доста образован и учтив. Уча доста неща от него ", добави още Джия, чиято кариера във фолка се изстреля стремително нагоре след присъединяване й в " Ергенът ".

Преди дни Джия се качи на сцената с виртуоза на пианото по време на концерта му във Варна. Под музиката на Евгени изпълнителка изпя тоталния шлагер на Лейди Гага - Shallow.

" Валерия не ме ревнува ", сподели още Джия на въпрос по какъв начин моделката разрешава на приятелката й да се навърта към Евгени, откакто в предаването ясно съобщи, че има усеща към него.

" В шоуто даже ме караше да вървя да си приказвам с него. Постоянно ме подстрекаваше да съм при Евгени и да диря контакт с него ", сподели още горещата Джия.

Според друга ергенка - Мони Зенгиннер, Валерия и Евгени ги чака бъдеще. Но силиконката не знае дали то ще е ярко.

" Предвид афинитета на Валерия към кучетата, инстинкта й да се грижи за тях, да ги дресира и да ги " удря с вестник през муцуната ", когато не слушат, в цялост с модела на държание, който Евгени е видял в своето семейство, предвещават едно взаимно бъдеще. Дали ще е щастливо обаче, ще замълча тактично ", сподели пред вестника Мони.

Ориенталската танцьорка е безапелационна, че любовта на Евгени към Валерия е пламнала още в първите дни на фотосите на шоуто.

" Изборът му беше изцяло предстоящ. От самото начало си личеше мощното му користолюбие към нея ", добави още Мони.

Сексапилната хубавица признава, че е близка само единствено с Пам от шоуто. Между двете се зароди другарство, което нищо не може да унищожи. " Предпочитам положителната компания пред многолюдната. Не разпределям званието " другар " елементарно. Единствената жена от формата, която ми е близка, е Пам Велидис ", сподели още хубавицата с смъртоносен бюст.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР