Джипси Роуз Бланшар, която вербува бившия си приятел да убие

...
Джипси Роуз Бланшар, която вербува бившия си приятел да убие
Коментари Харесай

Джипси Роуз Бланшар бременна скоро след освобождаването си от затвора за заговор за убийството на насилствена майка

Джипси Роуз Бланшар, която вербува някогашния си другар да убие майка й, откакто години наред е била принудена да се преструва, че е тежко болна, разгласи във вторник, че тя е бременна и се надява да даде на детето си всичко, което й е липсвало до момента в който пораства.

Бланчард сподели във видеоклип в YouTube, че бебето би трябвало да се роди през януари, което ще бъде единствено малко повече от година откакто тя беше освободена от женски затвор североизточно от Канзас Сити, Мисури.

„ Просто желая да бъда добра майка за детето си “, сподели тя с уловен глас. „ Искам да бъда всичко, което майка ми не беше. “

Случаят на Бланшар провокира народен интерес към таблоидите, откакто се появиха известия, че майка й, Клаудин „ Дий Ди “ Бланшар, която беше убита през 2015 година, в действителност я е запазила щерка пандизчия, принуждавайки я да употребява инвалидна количка и сонда за хранене.

Dee Dee Blanchard е подмамила лекарите да правят ненужни процедури, като им е споделила, че медицинските досиета на дъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР