Джипси Роуз Бланчард се раздели със съпруга си Райън Скот

...
Джипси Роуз Бланчард се раздели със съпруга си Райън Скот
Коментари Харесай

Истинската причина Джипси Роуз Бланшар да се раздели със съпруга си месеци след освобождаването си от затвора

Джипси Роуз Бланчард се раздели със брачна половинка си Райън Скот Андерсън единствено месеци откакто беше освободена от пандиза.

32-годишната жена разгласи, че се е разделила с Райън след по-малко от две години брак и в прочувствена обява във Фейсбук разкри повода за изненадващата разлъка. „ Хората ме питат какво се случва в живота ми. За страдание брачният партньор ми и аз претърпяваме разлъка и аз се реалокирах при родителите си у дома надолу по залива “, написа Джипси.

„ Имам поддръжката на моето семейство и другари, които да ми оказват помощ в това. Уча се да чувам сърцето си. Точно в този момент нуждая се от време, с цел да си разреша да намеря... коя съм “, загадъчно добави тя, намеквайки, че са се развели, откакто са се разделили. Новината за раздялата идва единствено три месеца откакто тя беше освободена от Chillicothe Correctional Center в Мисури, откакто излежа повече от осем години от 10-годишна присъда за скрит план за убийството на майка си, Dee Dee Blanchard, с тогавашния й другар Ник Godejohn п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР