Джипси Роуз Бланчард, жената от Мисури, която беше освободена от

...
Джипси Роуз Бланчард, жената от Мисури, която беше освободена от
Коментари Харесай

Джипси Роуз казва, че не е искала смъртта на майката насилник, въпреки че е помогнала да я убие

Джипси Роуз Бланчард, дамата от Мисури, която беше освободена от пандиза предходната седмица, откакто е излежала присъда за помагане в убийството на майка си принудител, сподели, че майка й не е „ страшилище “ в ново изявление, излъчено в петък сутринта.

„ Не имам вяра, че майка ми е била страшилище “, сподели Бланчард пред „ Добро утро, Америка. " „ Тя самата имаше доста демони, с които се бореше. Не желаех гибелта й. Просто желаех да се измъкна от обстановката си и мислех, че това е единственият излаз. “

Бланшар, 32, излежа 85% от 10-годишната си присъда през 2016 година, когато беше на 24 години, откакто заприказва да убие Клаудин „ Дий Ди “ Бланшар с някогашния си другар Никълъс Годеджон през 2015 година Дий Дий беше намушкана до гибел през техният дом в Спрингфийлд, Мисури, през 2015 година, а Годеджон сега излежава доживотна присъда.

„ Сигурна съм, че и двамата доста съжаляваме “, сподели Бланшар пред „ Добро утро, Америка “ за някогашния си - доживотна присъда на гаджето. „ Всичко, което в действителност мога да кажа, е, че си изпълних времето. Той прави времето си от своя страна и аз му искам триумф в пътуването му. “

Експертите считат, че Dee Dee е посочил признаци на психическо заболяване, при което Dee Dee проектира подправени заболявания върху щерка си в опит да получи внимание или материални предмети от състрадание. Dee Dee убеди Джипси, че има левкемия, мускулна дистрофия и е години по-млада от действителната си възраст.

Dee Dee също по този начин принуди щерка си да взема медикаменти, от които не се нуждаеше, в профил зъбите и косата й, принуди я да седи в инвалидна количка, когато можеше да върви и я хранеше посредством тръба в стомаха й.

32-годишната Джипси Роуз Бланшар се призна за отговорна за ликвидиране втора степен през 2016 година, когато беше на 24 години, за ролята й в заговора за убийството на насилствената й майка, Клодин „ Дий Ди “ Бланшар, в дома им в Мисури през 2015 година благодарение на някогашния си другар по това време. (Lifetime/A&E)

Бланчард призна, че е била надрусана с болкоуспокояващи, когато е помогнала за убийството на майка си.

„ Не упреквам опиатите. … Не намирам извинения “, сподели тя. „ Сега съм изтрезнял. Не съм употребявал от четири години и не усещам нужда. “

Клодин „ Дий Ди “ Бланшар убеди Джипси Роуз Бланшар, на фотографията тук, че тя имаше редица болести, в това число левкемия, и беше с години по-млада от действителната си възраст. (Investigation Discovery)

В дните след освобождението й на 28 декември Бланшар се издигна до звезда в обществените медии и натрупа хиляди почитатели в TikTok и Instagram. В момента тя има повече от 6 милиона почитатели в двете обществени платформи, на които споделя фотоси и видеоклипове на себе си и новия си брачен партньор Райън Андерсън, откогато напусна пандиза.

Когато беше изправена пред въпроси за това по какъв начин се оправя с новопридобитата си популярност, Бланшар сподели на репортерката Дебора Робъртс, че се усеща „ конфликтна “. от болести, в това число левкемия, и беше с години по-млада от действителната си възраст. (Lifetime/A&E)

„ Славата не е това, което диря. Винаги съм казвал, че мисля, че съм абсурден, и тогава Излязох известна ", сподели тя. „ Честно казано, аз съм доста свенлив човек. Не мисля, че върша нещо, което някой различен не би направил. “

Бланшар също я разпространява идната книга със съавтори Мелиса Мур и Микеле Матрисчиани, озаглавена „ Освободени: Разговори в навечерието на свободата “, която ще бъде пусната на пазара на 9 януари, както и нейното особено издание от три вечери „ Затворническите изповеди на Джипси Роуз Бланчард, ", планувана за премиера сред петък и неделя.

Джипси Роуз Бланчард, в този момент на 32 години, беше наказана на 10 години затвор за ликвидиране втора степен през 2016 година, когато беше на 24 години, само че съгласно законите на Мисури тя стана дава отговор на изискванията за условно освобождение, откакто е излежала 85% от присъдата си. (Investigation Discovery)

Случаят на Бланчард е бил обект на няколко документални и игрални кино лентата, в това число „ Mommy Dead and Dearest, на HBO " " Gypsy's Revenge " от Investigation Discovery и " The Act " на Hulu.

Одри Конклин е цифров кореспондент за Fox News Digital и FOX Business. Изпратете препоръки до [email protected] или в Twitter на @audpants.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР